Σίμος: «Γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες»

Ο Γιώργος Σίμος εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την έως τώρα δουλειά στις ακαδημίες της ΑΕΚ και τόνισε πως υπάρχει αρκετό ταλέντο στους μικρούς της Ένωσης.
16/12/2017 • 15:03
Οι Σίμος και Σιμόες
  • shares
Ο Γιώργος Σίμος εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την έως τώρα δουλειά στις ακαδημίες της ΑΕΚ και τόνισε πως υπάρχει αρκετό ταλέντο στους μικρούς της Ένωσης. Ο προπονητής της Κ20 των «κιτρινόμαυρων» συμπλήρωσε πως σύντομα θα αναδειχτούν νέοι παίκτες για την πρώτη ομάδα. Ο Σίμος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». 

Αρχικά, ο Σίμος δήλωσε: «Γίνεται μια προσπάθεια, με νέους ανθρώπους με όραμα που θέλουν να χτίσουν μια ακαδημία στα ευρωπαϊκά τρόπαια. Ο κ. Σαράντης είναι ο χρηματοδότης. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζουμε όλοι ότι σύντομα θα έχουν καρπούς. Πρώτα από όλα επικεντρωνόμαστε στον άνθρωπο. Είναι σημαντική για εμάς και η συμπεριφορά των παιδιών, τα ιδανικά τους εκτός από τα αγωνιστικά στοιχεία».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε: «Όλοι γνωρίζουμε τι θέλουμε να πρεσβεύουμε και ποιος ο στόχος μας. Φυσικά και θέλουμε να πάμε παιδιά στην πρώτη ομάδα αλλά και θέλουμε να μεγαλώσουμε σωστούς ανθρώπους. Έχουμε άτομα ειδικευμένα. Όπως παιδικούς ψυχολόγους, γίνονται συνεδρίες και έτσι προσπαθούμε να βοηθούμε τα παιδιά. Ωστόσο εκτός προπονητηρίου είναι υπεύθυνοι οι γονείς. Εμείς είμαστε σε συνεργασία μαζί τους».

Τέλος, ο Σίμος υπογράμμισε: «Νομίζω ότι είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν μαζευτεί σε ίδια όνειρα. Και σε βάθος χρόνου θα φανούν τα αποτελέσματα. Εμείς επιλέγουμε μια προπόνησης που τα παιδιά θα γίνουν πιο έξυπνα και καλά στο γήπεδο. Υπάρχει πολύ ταλέντο στη χώρα μας. Όλες οι χώρες της Μεσογείου έχουν κάνει στροφή στην ανάπτυξη και τους νεαρούς. Έχουμε ταλέντο σε όλες τις ηλικίες. Θα πρέπει η χώρα μας να προπονεί τους νεαρούς και με επιθετική φιλοσοφία στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/04/2018 • 16:44

Στον πρώτο πρόωρο τελικό, αβαντάζ έχει η έδρα!

Είναι ένας ημιτελικός ανάμεσα σε δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αυτή την εποχή πάντως τόσο η Μπάγερν όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή κατάσταση. Δίνουμε ένα προβάδισμα στην έδρα και την σταθερότητα

24/04/2018 • 14:45